Під загрозою весь світовий порядок: американські сенатори закликали надати Україні танки та далекобійні ракети ATACMS

Сенатори у Києві зустрілися з Володимиром Зеленським

Надати Україні танки та далекобійні ракети ATACMS закликали американські сенатори під час візиту до Києва. Про це повідомляє Укрінформ, передає “5 канал”.

Вони наголосили, що під загрозою опинився весь світовий порядок, тому союзники мають припинити суперечки про постачання танків та надати Україні всю зброю, необхідну для її перемоги.

Так, до Києва прибули сенатори – демократи Річард Блюменталь, Шелдон Вайтхауз та республіканець Лінсі Грем. Вони зустрілися з президентом України Володимир Зеленським. Обговорювали ситуацію на фронті, допомогу від Сполучених Штатів та посилення санкційного тиску на росію. Йшлося і про визнання ПВК “вагнер” терористичною організацією.

“Я стомився від суперечки, хто надасть танки і коли. На кону світовий порядок. путін намагається перекреслити мапу Європи за допомогою збройної сили. До німців: надайте українцям танки, тому що їм потрібні таки. У ваших інтересах, щоб путін зазнав поразки в Україні. До адміністрації Байдена: надайте американські танки, щоб інші наслідували наш приклад”, – наголосив сенатор від Республіканської партії Лінсі Грем.

Читайте також: Є допомога, про яку не можна говорити, і прорив щодо Leopard – Резніков про підсумки Рамштайну

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою: 100 сучасних танків, які можуть змінити ситуацію на полі бою в Україні – прем’єр Польщі

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *