Під час удару по Антонівському мосту ліквідувався російський пропагандист – фото (Відео)

російський “журналіст” пройшов обидві Чеченські війни та працював у Києві за часів Помаранчевої революції, забезпечуючи виробництво контенту для роспропаганди

У Херсоні під час удару по Антонівському мосту був ліквідований відомий російський пропагандист Олег Клоков. Про це повідомили російські “змі” і керівник окупаційної влади Херсона кирило стрємоусов.

Клоков працював на “москва 24”, “першому каналі” та russia today.

За наявними даними, цей “журналіст” був кадровим працівником російських спецслужб, пройшов обидві Чеченські війни та працював у Києві за часів Помаранчевої революції під псевдонімом “Міша”, забезпечуючи виробництво контенту для роспропаганди.

Окрім Клокова, за словами стрємоусова, були тяжко поранені оператор цього російського пропагандистського каналу “таврія” Руслан Воскресенський, кореспондент Костянтин Мочар та журналістка Влада Луговська.

Нагадаємо, у ніч проти п’ятниці, 21 жовтня, на Антонівському мосту на Херсонщині знову сталася серія вибухів. Речниця Сил оборони оперативного командування “Південь” підтвердила, що ЗСУ тримають переправу під вогневим контролем.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *