Після вибуху на Кримському мосту Зеленський нагадав окупантам, як вони можуть вижити (Відео)

На території України сьогодні був сонячний день – от тільки на півострові було хмарно…

На українців чекає сонячне майбутнє на всій території – у Криму також.

Про це у своєму вечірньому зверненні заявив президент Володимир Зеленський.

“Сьогодні на території нашої держави був непоганий і переважно сонячний день. На значній території близько 20°С тепла та сонце. На жаль, у Криму було хмарно. Хоча теж тепло. Але хоч би якими не були хмари, українці знають, що робити. І знають, що наше майбутнє – сонячне. Це майбутнє без окупантів. На всій нашій території, зокрема і в Криму”, – зауважив глава держави.

Також він закликав окупантів здаватись в полон, поки у них є така можливість.

“Якщо окупанти втечуть, поки мають таку можливість, – це буде найкращий варіант для них. Якщо їх змушують залишатися – будь-який окупант може знайти спосіб здатися в український полон. Ми гарантуємо всім російським військовим, які добровільно складуть зброю і здадуться у полон, збереження їхнього життя”, – запевнив Зеленський.

Він відзвітував, що протягом останньої доби Сили оборони продовжили наступати на сході на півдні. А на Донбасі, зокрема, на Бахмутському напрямку, – українські бійці тримають позиції, там відбуваються “дуже жорсткі бої”.

Нагадаємо, у районі Кримського мосту зранку 8 жовтня пролунав вибух. На місці події спалахнула пожежа. У соцмережах опублікували момент вибуху.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *