Ракетний удар по Миколаєву: рашисти поцілили у житловий будинок – серед постраждалих тримісячна дитина (Відео)

У пошкодженій п’ятиповерхівці під завалами може перебувати дівчина

Ракетний удар по Миколаєву. Окупанти поцілили, зокрема, в житлову багатоповерхівку. Пошкоджені також автомобілі та інші будинки. На місці одного з влучань перебуває кореспондент “5 каналу” Наталія Приходько.

Читайте також: На Харківщині росіяни розстріляли колону цивільних авто: вбито понад 20 людей, половина з них – діти

Про наслідки рашистського удару кореспондентка говорить, що ракета поцілили прямо у центр міста. Так, близько 4 ранку прилетіло по 5-поверхівці. Ракета поцілила у четвертий та п’ятий поверхи і руйнівна сила була така, що бетонні перекриття повністю зруйнували кілька квартир. У сусідніх будинках повибивало скло у вікнах, лоджіях.

Співробітники ДСНС, які з самого ранку працюють на місці інциденту припускають, що серед завалів на верхніх поверхах може перебувати дівчина. Нині головне завдання для рятувальників – підняти бетонні плити і подивитися. Рятувальники сподіваються, що під завалами нікого немає.  

Начальник ОКЦ ГУ ДСНС у Миколаївській області Олександр Задорожний говорить: “Зранку 1 жовтня надійшла інформація, що в одному з будинків, куди потрапила російська ракета, може бути жінка. На місці влучання нині працюють 26 осіб особового складу і проводяться пошуково-рятувальні роботи”.

Ще одна ракета поцілила у двір двоповерхівки. Вона розірвалася у дворі і кілька тисяч дрібних шрапнелей розлетілися врізнобіч, пошкодивши вікна, стіни. Мешканці там шоковані, адже всередині цих будинків все дуже пошкоджене. Також згоріли п’ять гаражів і автівки, які перебували всередині.

Загалом внаслідок обстрілів по Миколаєву нині відомо про п’ять травмованих, серед них – тримісячна дитина із мамою. Нині вони в лікарні і медики надають їм усю необхідну допомогу.  

Як повідомляв 5.UA, зранку п’ятниці, 30 вересня, рашисти вдарили ракетами по гуманітарній колоні на виїзді із Запоріжжя. За попередніми даними, частину ракет запустили з колишнього Токмацького району. Люди стояли в черзі для виїзду на тимчасово окуповану територію, щоб забрати своїх родичів, відвезти допомогу. Нині відомо про 30 загиблих, 88 людей поранено.

За даними Офісу президента, по місту окупанти випустили 16 ракет ЗРК С-300.

Дивіться також: Ракетний удар по гуманітарній колоні в Запоріжжі – у мережі опублікували перші кадри з місця трагедії

Нагадаємо, попередній ракетний обстріл Запоріжжя стався ввечері 28 вересня. Тоді ворог випустив по Запоріжжю та Дніпропетровщині щонайменше 5 ракет. Майже усі збила ППО. Вночі вибухи знову повторились. 

Крім того, рашисти ракетами “Іскандер” вдарили по Дніпру. Одна людина загинула, 5 поранено – палало транспортне підприємство. Загалом згоріло понад 100 міських автобусів.

А в Миколаєві й на околицях міста вночі пролунала серія вибухів. Одна з ракет влучила в багатоповерхівку, мешканці опинилися під завалами.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *