Ранком окупанти обстріляли Чорнобаївку й Комишани: під вогнем опинилися будинки, лінії електропередачі та газопровід

Про це поінформував голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

Уранці 5 січня окупанти гатили з артилерії по селах Херсонської області: у Чорнобаївці та Комишанах уражено цивільну інфраструктуру. 

“Пошкоджені будинки, автомобілі, сільськогосподарські приміщення, лінії електропередачі та газопровід. Такі наслідки сьогоднішнього ранкового обстрілу Чорнобаївки та Комишан”, – написав Ярослав Янушевич.

За даними голови ОВА, унаслідок ранкової атаки росіян постраждали четверо людей: “Вони отримали осколкові поранення середньої тяжкості. Одній пораненій медики надали допомогу на місці, 3 людей госпіталізували до лікарень Херсона”.

Нагадаємо, за добу 4 січня окупанти здійснили 41 обстріл Херсонської області, 9 разів – гатили по будинках в обласному центрі. Троє місцевих мешканців отримали поранення.
4 січня Росія завдала 3 ракетних і 13 авіаційних ударів по Україні, зокрема по цивільній інфраструктурі міст Бахмут, Костянтинівка і Курахове Донецької області, Нікополя на Дніпропетровщині та Херсона. 

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb
https://espreso.tv/rankom-okupanti-obstrilyali-chornobaivku-y-komishani-pid-vognem-opinilisya-budinki-linii-elektroperedachi-ta-gazoprovid

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *