рашисти знову обстріляли Харків та область – відомо про двох загиблих

За руйнуваннями та постраждалими інформація уточнюється

росіяни знову вдарили по Харкову. Наразі під ударом інфраструктура в Індустріальному районі. Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов у Telegram.

Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється. 

Унаслідок ракетних ударів по Харківській області загинули двоє людей. Спершу було відомо про загибель одного 50-річного чоловіка і поранення ще двох. На жаль, один із поранених помер у машині швидкої допомоги, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram

“В області зафіксовані прильоти ворожих ракет. Всі були націлена на об’єкти нашої критичної інфраструктури”, – зазначив він. 

Сьогодні російська армія декілька разів відкривала вогонь по різних районах Харкова і області. У облцентрі виникли перебої з постачанням електроенергії. 

Нагадаємо, голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив про перші пуски ракет рф на Сумську область.

Як повідомляв 5.ua, ППО збивали ракети над Київщиною та Чернігівщиною. Також ліквідували російську ракету над Сумщиною. Над Чорним морем біля Миколаївщини збили 5 ракет. У Львівській області працює ППО. На Вінниччині та Житомирщині теж працювало ППО.

Нагадаємо, у селі Степове на Одещині уламки крилатої ракети влучили в житловий будинок. 

Також, відомо про два пошкоджених житлових будинки в Дарницькому районі столиці. Пошкоджено промислове підприємство в Голосіївському районі та дитячий майданчик у Печерському районі. Відомо про трьох потерпілих у столиці, серед них 14-річна дівчинка.

Як повідомляв 5.ua, у Київському метро стались перебої зі світлом. У Києві можуть бути перебої зі світлом. На Одещині та Дніпропетровщині почали застосовувати екстрені відключення світла. У Львові 90% міста – без світла.

Нагадаємо, 21 ракету збили підрозділи ППО над Одещиною.  Над Києвом знищено 16 ракет. Захисники українського неба під час повітряної атаки 29 грудня збили 54 російські ракети. 

Також, в Укрзалізниці повідомили про затримку п’яти потягів через знеструмлення внаслідок російських обстрілів.

Як повідомляв 5.ua, у селі Івано-Франківської області російська ракета прилетіла у приватний будинок. 

Дивіться відео за темою: путінські “салюти”: ракетна атака по Україні – марафон “Незламна країна”.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *