рашисти проводять обшуки у понад 20 родинах кримських татар, арештували шістьох – Генштаб ЗСУ (Відео)

У Горлівці окупанти змушують працівників місцевих підприємств отримувати паспорти рф

російські окупанти продовжують чинити терор на тимчасово окупованих територіях України. Зокрема, продовжується терор щодо кримських татар. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ. 

Так, у Джанкойському районі Автономної республіки Крим окупанти провели обшуки в помешканнях понад двадцяти сімей кримських татар та здійснили 6 арештів, нібито через підозру у підготовці диверсій та терактів.

У тимчасово окупованій Горлівці Донецької області окупанти примушують працівників місцевих так званих “республіканських підприємств” отримувати паспорти рф. У разі невиконання вимог до 1 березня 2023 року, працівників обіцяють звільнити.

Окупанти надалі зазнають серйозних втрат внаслідок дій ЗСУ. Тільки за останні дні до Старобільської міської лікарні Луганської області доставлено близько 100 поранених російських загарбників. Через переповненість лікарні, після стабілізаційних заходів їх перевозять до лікарень міста Луганськ або на територію росії.

Нагадаємо, у Генштабі повідомили, що загарбників турбує проукраїнська налаштованість українців на окупованих територіях, що становить для них загрозу. 

Читайте також: Після визволення Херсона війна перейшла в нову фазу – ГУР

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою: Командувач ОК “Південь” прибув у визволений Херсон: як його зустрічали

Головні новости  дня без спаму і реклами! Друзі, підпишіться на  “5 канал” в Telegram. Хвилина – і в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *