рашисти спустошують склади з боєприпасами у білорусі – СтратКом ЗСУ

росія має серйозні проблеми з логістикою

рашистські загарбники мають серйозні проблеми з логістикою щодо доставки боєприпасів до зони бойових дій, через що вони почали спустошувати склади з боєприпасами у білорусі. Про це повідомляє СтратКом ЗСУ.

До кінця серпня росіяни планують вивезти у 1061-й ЦМТЗ Південного воєнного округу 12 тисяч тонн боєприпасів.

У той же час ідеться про те, що це не єдиний факт вивезення техніки та боєприпасів на користь російської армії з території білорусі. 

“Це ще один привід сумніватися у вторгненні в Україну білоруської армії, яка в нинішніх умовах вже перетворилася ще й на ресурсну базу для підживлення в росії.  Негативний момент, звичайно ж, у тому, що гострого та безповоротного дефіциту у накопиченні боєприпасів у РОВ поки що не буде. А ось із доставкою їх передовим підрозділам – зовсім інше питання”, – зазначають в СтратКомі ЗСУ.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *