“Резніков має йти до органів, а не в комітет Ради”: екснардеп Павловський про звинувачення у закупівлі продуктів для армії за завищеними цінами

Про це в ефірі Еспресо заявив екснардеп Андрій Павловський.

“Мене дивує реакція міністра оборони Резнікова. До цього було враження, що він прогресивна людина європейських поглядів. Він має знати, як у таких випадках діють у  європейських країнах. Для початку він би призначив внутрішнє службове розслідування, відсторонив би цього чиновника, який є головним в цьому. Сам би особисто звернувся в НАБУ, ДБР. А він чомусь звертається у парламентський комітет Ради, який не має права відкривати справи чи робити висновки по чиновникам. Я б йому порадив звернутися до органів, щоб вони об’єктивно розслідували цю справу. Факт корупції або б підтвердився, або нам би сказали, що це не правда, а маніпуляція”, – вважає Павловський.

Інформацію про те, що Міністерство оборони закуповує продукти для військових за цінами, значно вищими, ніж у роздрібних мережах Києва, 21 січня оприлюднило видання Дзеркало тижня із посиланням на угоду оборонного відомства про закупівлю продуктів.
Після цього комітет Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки викликав на своє засідання керівництво Міноборони. 
У Міністерстві оборони України назвали звинувачення у закупівлі продуктів для армії за завищеними цінами такими, що мають ознаки навмисних маніпуляцій.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb
https://espreso.tv/reznikov-mae-yti-do-organiv-a-ne-v-komitet-radi-eksnardep-pavlovskiy-pro-zvinuvachennya-u-zakupivli-produktiv-dlya-armii-za-zavishchenimi-tsinami

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *