росіяни вдарили по Харкову: прилетіло в будинок і ВНЗ – рятувальники розбирають завали

На цей момент інформації про потерпілих або загиблих немає

окупанти вночі вдарили по Харкову, в центральній частині міста зафіксовано два “прильоти”. Про це повідомляє в Telegram міський голова Харкова Ігор Терехов.

У першому випадку війська противника потрапили у двоповерховий будинок. На місці події працюють рятувальники ДСНС, розбирають завали, шукають під ними людей.

Також зафіксовано “приліт” до будівлі одного з вищих навчальних закладів. На цей момент інформації про потерпілих або загиблих немає.

Водночас Генштаб ЗСУ повідомив, що пара ворожих вертольотів Мі-8 завдала ударів неподалік Старого Салтова.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *