Росіяни скерували 30 снарядів по Нікопольщині, пошкоджені об’єкт соцінфраструктури, лінії електропередачі й будинки

Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

“Ранок приніс невтішну новину… У лікарні помер 64-річний чоловік, який отримав тяжкі поранення напередодні вдень – під час ворожого обстрілу Нікополя”, – написав він.

Сам Нікополь і увечері, і вночі потерпав від нових атак. Росіяни тричі накривали місто з “градів” та важкої артилерії. Спрямували туди щонайменше 30 снарядів. 

У результаті пошкоджені кілька будинків та господарчих споруд, об’єкт соціальної інфраструктури і лінії електропередачі. Люди під час ударів не постраждали. 

В інших районах ніч пройшла під звуки сирени, та без надзвичайних ситуацій.

У ніч на 2 січня окупанти завдали чотири удари по Нікополю та Марганцю. Відомо про влучання понад 20 снарядів з важкої артилерії.
У ніч на 3 січня російські окупанти обстрілювали Нікопольський район Дніпропетровської області з “ураганів” і важкої артилерії.  
Вже вдень 4 січня російські загарбники обстріляли територію Нікопольського району Дніпропетровської області. Внаслідок цього чоловік отримав важке поранення грудної клітини.

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb
https://espreso.tv/rosiyani-skeruvali-30-snaryadiv-po-nikopolshchini-poshkodzheni-obekt-sotsinfrastrukturi-linii-elektroperedachi-y-budinki

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *