росія запустила по Україні близько 3,5 тисяч крилатих ракет – Зеленський

Президент подякував країнам, які підтримують визнання рф державою-терористом

Кількість артударів росії по Україні неможливо порахувати, а кількість крилатих ракет, якими окупанти обстрілюють нашу державу, йде на тисячі. На цьому у вечірньому зверненні 22 серпня наголосив президент Володимир Зеленський.

“Загальна кількість різних крилатих ракет, які росія застосувала проти нас, наближається до 3,5 тис. Удари російської артилерії просто неможливо порахувати – настільки вони інтенсивні. І при цьому держава-терорист не припиняє гратися з міжнародними структурами і вкотре має нахабство збирати Радбез ООН, щоб обговорити свої ж власні провокації, свій же власний терор на Запорізькій АЕС”, – повідомив Зеленський.

Також він повідомив, що пошукові роботи на місці удару росіян по житловому будинку в Харкові завершилися.

“Один цей російський удар забрав життя 19 людей. Один. А такі удари нелюдів у різних частинах нашої країни не припиняються вже 180 днів”, – повідомив президент.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/V_Zelenskiy_official/2973″]

Також він подякував дружнім країнам, які підтримують визнання росію державою-терористом.

“Це рішення все одно з’явиться, і питання лише в тому, скільки ще життів росія встигне забрати, поки удари у відповідь від міжнародної спільноти не стануть справді відчутними для тих, хто відповідальний за цей терор”, – наголосив Зеленський.

Читайте також: російська ФСБ проти “Азова”, справа Дугіної, вбивство в Енергодарі, Антонівський міст – як минув 180 день повномасштабної війни

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *