Росія знову може піти на Київ, але ЗСУ готові до зустрічі

До розмови долучиться Антон Петрівський – товариш Ігоря Шолтиса, ветеран АТО та військовослужбовець 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, який захищає Україну на фронті. 

Ігор Шолтис – молодий, талановитий, харизматичний. Він міг би зніматися в кіно, їздити концертними турами по Україні або просуватися кар’єрними східцями у великій політиці. Але він обрав іншу, не кіношну, а справжню роль – захищати свою країну. І до того ж зробив це двічі, жодного разу не засумнівавшись у правильності свого рішення піти на фронт і боротися проти російського загарбника. Ігор Шолтис був активним учасником Революції Гідності, воював із ворогом на Донбасі ще у 2015-му році, оговтався після поранення і з початком повномасштабного вторгнення боронить наші рубежі на Запорізькому і Херсонському напрямках. 

Про те, що найважче дається Ігорю Шолтису у протистояннях із ворогом, якими він бачить перспективи деокупації Криму та звільнення усієї України від ворожих елементів та про що мріє після перемоги – говоримо з Ігорем у програмі “Історії війни” на “Еспресо” сьогодні о 18.00. Історії, які варто знати! Люди, якими треба пишатися! Не пропустіть!

Переглядати ефір та коментувати можна за посиланням:

“Історії війни” з Іриною Узловою – авторська програма – цикл інтерв’ю із військовослужбовцями: відомими людьми, публічними діячами, політиками, лідерами громадської думки, активістами, які із початком повномасштабної війни змінили свою звичну діяльність і пішли добровольцями на фронт, аби зі зброєю в руках захищати українську землю від ворога і наближати Україну до перемоги
https://espreso.tv/rosiya-znovu-mozhe-piti-na-kiiv-ale-zsu-gotovi-do-zustrichi

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *