“росія має бути визнана терористичною державою в усьому світі”: Кулеба відреагував на масований ракетний обстріл по Україні

Україна має якомога швидше отримати всі необхідні системи ППО

Масована ракетна атака росії по Україні – це “святкування” кремля з нагоди сьогоднішнього рішення Європарламенту згідно з яким росію визнали державою-спонсоркою тероризму. Про це написав міністр закордонних справ Дмитро Кулеба у своєму Twitter, передає “5 канал”.

Він наголосив, що росія має бути визнана терористичною державою в усьому світі. Та підкреслив важливість отримання Україною всіх необхідних систем ППО якомога швидше.

“росія “святкує” своє визнання терористичною державою новим ракетним терором проти столиці України та інших міст. Тим, хто ще сумнівався, має бути зрозуміло: росія має бути визнана терористичною державою в усьому світі, а Україна має якомога швидше отримати всі необхідні системи ППО”, – наголосив Кулеба.

Як відомо, сьогодні, 23 листопада, росія знову завдала ракетних ударів по різних містах України. У Києві ракета росіян влучила в інфраструктурний об’єкт. Після ракетних ударів у Києві почались аварійні відключення світла.

На Вінниччині росіяни атакували об’єкти критичної інфраструктури. На Львівщині було чутно вибухи

Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов  саме розповів, скільки разів росія ще може здійснити масовані атаки. А міністр оборони Олексій Резніков розповів, скільки “Іскандерів”, “Калібрів” та “Кинджалів” залишилось у рф.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою: “Було моторошно до мурашок”: масований обстріл Київщини – як оговтується столиця

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *