“Руки коченіють, а ще потрібно стріляти”: боєць батальйону “Свобода” Лисенко про ситуацію навколо Бахмута

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Еспресо".

"Холод нас трошки засмутив. Оперативно закупили засоби обігріву, починаючи з термошкарпеток й закінчуючи грілками для рук, буржуйками, свічками. Коли коченіють руки, не відчуваєш ніг від холоду, а ще треба стріляти та треба бути дуже уважним – це все виснажує", – підкреслив Лисенко.

Боєць також додав, що українські захисники роблять все, щоб ефективно, без втрат вибити ворога з нашої землі.

"Ми артилерією прорідили противника, але групи мобілізованих, яких підганяють вагнерівці, намагаються прориватися на наші позиції. Зараз такі своєрідні гойдалки – то ми відбиваємо позиції, то вони. Паритет на нашому боці. Ми посунулися метрів на 500-700, щоб зберегти особовий склад, перегрупуватися, і зайняти більш вигідні позиції", – зауважив Лисенко.

Війська РФ зосередились на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках. А на Куп’янському, Запорізькому, Криворізькому та Херсонському – обороняються
Протягом 27 листопада українські артилеристи та ракетні війська уразили 4 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки Росії.
Також підтверджено, що українське військо уразило об’єкт загарбників, знищило 6 одиниць військової техніки й поранило близько 110 росіян на Запоріжжі.

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb

https://espreso.tv/ruki-kocheniyut-a-shche-potribno-strilyati-boets-batalyonu-svoboda-lisenko-pro-situatsiyu-navkolo-bakhmuta

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *