рф економить високоточні ракети, щоб узимку залишити українців без світла та газу – речник Повітряних сил ЗСУ (Відео)

За словами Юрія Ігната, рашисти, імовірно, мають сотні іранських дронів 

російські окупанти почали масово використовувати дрони-камікадзе іранського виробництва задля економії високоточних ракет. Їх окупанти хочуть застосовувати для ударів по об’єктах інфраструктури взимку, щоб залишити українців без світла та газу. Про це в ефірі телемарафону “Незламна країна” на “5 каналі” розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

За його словами, з Ірану до росії привезли дрони чотирма вантажними літаками Іл-76. Йдеться про сотні БпЛА, зазначив Ігнат.

“Крім “шахідів” там були і більші ударні дронами. Це не камікадзе, а саме ударні, такі як Bayraktar, які є ударними БпЛА. Поки що така інформація. Але не виключено, що вони могли якимось іншими методами, в тому числі і наземним шляхом, перевезти ще якусь кількість дронів”, – розповів Ігнат.

Як повідомляв 5.ua, російські окупанти в ніч на 5 жовтня атакували Білу Церкву іранськими дронами. Зафіксували 6 влучань та вибухів. Пізніше у командуванні Повітряних сил ЗСУ розповіли, як збили шість дронів, котрі намагалися вночі вдарити по Київщині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *