рф зазнає втрат, але вперто намагається захопити Вуглегірську ТЕС – Генштаб ЗСУ

Одразу на кількох напрямках рашисти намагались штурмувати позиції ЗСУ – без особливого успіху

СУ відбили спробу ворога захопити Богородичне.

Про це звітує Генеральний штаб ЗСУ.

На Харківському, Волинському, Поліському та Сіверському напрямках ситуація суттєво не змінювалась – але ворог продовжує вести обстріли українських населених пунктів.

На Слов’янському напрямку рашисти спробували штурмувати і захопити Богородичне – традиційно, без жодного успіху. Продовжують вести обстріли.

На Краматорському напрямку українські оборонці вкотре відбили штурми ворога в бік Верхньокам’янки – Верхньокам’янського та Білогорівки – Верхньокам’янське. Окупанти довелося відійти з втратами. Продовжують вести обстріли.

На Бахмутському напрямку значними втратами та відступом завершились для ворога недолугі спроби покращити тактичне положення в бік Володимирівки – Бахмутського та Доломітного – Новолуганського.

“Ворог втрачає особовий склад, але вперто продовжує спроби встановити контроль над територією Вуглегірської ТЕС. Бойові дії тривають. Також тривають жорсткі бої у напрямку Роти – Семигір’я”, – зазначили у ЗСУ.

Продовжуються обстріли з боку ворога.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках тривають систематичні обстріли цивільної інфраструктури.

На Південнобузькому напрямку московити в основному намагаються недопустити просування українських військ. Продовжують вести обстріли.

“Окупанти завдали авіаудару біля Андріївки. Після цього намагалися просунутися у напрямках Сухий Ставок – Андріївка та Брускінське – Білогірка. Але наші воїни не дали ворогу жодних шансів на успіх. Противник зазнав втрат та хаотично відступив”, – додали у Генштабі.

Нагадаємо, зранку ЗСУ атакували залізничну дорогу неподалік окупованого Мелітополя – у росіян це викликало чималу паніку.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *