СБУ встановила особи 4 орків, які катували українців в Бучі

За даними слідства, окупанти увірвалися до будинку місцевих мешканців та намагалися погрозами отримати інформацію про місце перебування українських військ

Служба безпеки України встановила особи чотирьох військових рф, які катували мирних мешканців Бучі під час захоплення населеного пункту у березні поточного року.

Як повідомили у пресслужбі відомства, рядовий, два сержанти та підполковник армії рф перебували на території Бучі і жорстоко катували місцеву родину.

За даними слідства, окупанти увірвалися до будинку місцевих мешканців та намагалися погрозами отримати інформацію про місце перебування українських військ.

Зрозумівши, що члени сім’ї мають чітку проукраїнську позицію, російські солдати заблокували їх у будинку. Погрожуючи зброєю, окупанти довгий час психологічно тиснули на людей і катували, вимагали, щоб ті видали адреси проживання патріотів та військових у Бучі.

“Згодом росіяни вивели господаря у двір, розділи, повалили на землю і стали бити ногами. А коли тортури не дали бажаного результату, чоловіка планували розстріляти. На щастя, йому вдалося втекти”, – додали в СБУ.

Там уточнили, що після цього окупанти погрожували дружині чоловіка скалічити її та вбити. Після тортур військові рф залишили її будинок.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/SBUkr/4717″]

Нагадаємо, патронатна служба “Янголи Азову” підтвердила інформацію про удар по колонії в Оленівці, де утримують полонених полку “Азов”.

Організація з’ясовує імена загиблих і постраждалих через свої канали.

Читайте також: Білецький оголосив полювання на причетних до масового вбивства полонених в Оленівці.

Як повідомляв 5.ua, Генштаб ЗСУ підтвердив, що російські окупанти здійснили прицільний навмисний артилерійський обстріл колонії в Оленівці. 

Раніше у ЗМІ з’явилася інформація, що рашисти заявили про нібито загибель 40 українських полонених у колонії в Оленівці – у ГУР офіційно це не підтверджують.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *