Скоро мало бути весілля: у Києві попрощалися з морпіхом Максимом Токаревим (Відео)

Зібралося близько сотні людей

У столиці попрощалися з морським піхотинцем Максимом Токаревим. Церемонію провели на Майдані Незалежності. Про це повідомляє “5 канал”.

Там зібралося близько сотні людей. Це його рідні, друзі та побратими, а також прості українці, яким болить смерть кожного захисника.

Максим Токарев загинув під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку. Коли повертався у розташування, потрапив на розтяжку. Її уламок пошкодив артерію.

Рідні пригадують: Максим змалечку мав активну громадянську позицію та особисту думку. Він – один із засновників фанатського руху футбольного клубу “Динамо” – ультрас.

Після повномасштабного вторгнення свідомо пішов захищати країну від російської навали. За два місяці у нього мало бути весілля. Максиму Токареву було 26-років.

Читайте також: “Рубіж української військової мужності”: на Бахмутському та Авдіївському напрямках не вщухають бої – Череватий

Читайте також: Ситуація під Бахмутом: місто штурмує ПВК “вагнера”, окупанти нагнали величезну кількість піхоти та артилерії – Череватий

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *