Спійманого на величезному хабарі заступника міністра Лозинського звільнили

Кабмін зібрався на позачергове засідання

Кабінет Міністрів на позачерговому засіданні звільнив Василя Лозинського з посади заступника міністра розвитку громад та територій України.

Про це повідомив віце-прем’єр-міністр з відновлення України, міністр інфраструктури і регіонального розвитку Олександр Кубраков у Facebook.

“Уряд ухвалив проект розпорядження про звільнення Лозинського Василя Мироновича з посади заступника Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України відповідно до абзацу першого частини другої статті 9 ЗУ “Про центральні органи виконавчої влади”, – йдеться в повідомленні урядового порталу.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Сьогодні зранку в НАБУ підтвердили затримання урядовця. Вже колишнього посадовця звинувачують в отриманні хабаря розміром у $400 тис. Ці гроші він начебто взяв за укладання договорів на закупівлю генераторів та іншого обладнання і техніки за завищеними цінами. Затримали Лозинського під час одержання коштів. Ще одного учасника злочинної групи схопили вночі під час спроби перетнути державний кордон. Під час обшуків в офісах ділків вилучили 920 тис. грн та майже $39 тис. Кримінальне провадження розслідують за статтями зловживання владою та одержання неправомірної вигоди.

Дивіться також відео: Не дуже розбиралась у зброї? Міністерка оборони Німеччини подала у відставку

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *