Стартувала реєстрація на Світовий день молоді в Лісабоні. Перший паломник — Папа Римський

У присутності юнака і дівчат з Португалії Папа Франциск вписався як паломник на Світовий день молоді в Лісабоні, запрошуючи молодь зробити те саме.

«Сьогодні відкривається реєстрація на Світовий день молоді, який відбуватиметься в Лісабоні в серпні 2023 року», – оголосив Папа Франциск після молитви «Ангел Господній» у неділю, 23 жовтня 2022 року, повідомляє Vatican News. Він запросив до себе юнака і дівчат з Португалії і через планшет зареєструвався як паломник, давши старт процедурі реєстрації.

«Дорога молоде, запрошую вас записуватися на цю зустріч, під час якої після тривалого періоду дистанціювання наново віднайдемо радість братерських обіймів між народами та поколіннями, якої ми дуже потребуємо!» – сказав Святіший Отець.

 

Пояснення Дикастерії в справах мирян

На сайті Дикастерії в справах мирян, сім’ї та захисту життя, яка є організатором заходу, зазначається, що реєстрація відкрита для всіх, хто має намір брати участь у наступному СДМ: для груп молоді, єпископів, священників і богопосвячених осіб, а також для юнаків і дівчат інших конфесій і релігій, як також для тих, хто бажає служити як волонтери. Передбачено також запис на різні супутні заходи. Це також дає можливість отримати різні послуги, відповідно до обраного «Набору паломника», як теж зробити внесок у «Фонд солідарності», щоби дати можливість прибути на зустріч ровесникам, які мають економічні труднощі. Реєстрація доступна за посиланням.

Нагадаємо, відзначення Всесвітнього дня молоді відбудеться на території міської агломерації Лісабону в серпні 2023 року. 

 

Опубліковано в news Позначки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *