Стометрові черги та години очікування – “Укрпошта” презентувала нову марку “Доброго вечора, ми з України” (Відео)

На презентації були музиканти з PROBASS ∆ HARDI

Метрові черги, години очікування – і все заради того, аби придбати нову марку “Доброго вечора, ми з України” від “Укрпошти”. Саму ж презентацію чергового хіта провели на Михайлівській площі. Скільки сьогодні людей спробувало придбати марку і як узагалі це зробити – розбиралася журналістка “5 каналу” Софія Норенко. 

За марками “Доброго вечора, ми з України” люди вишиковуються в живу чергу ще з 5-ї ранку. Кількість охочих на Майдані – понад тисяча. 

“Ми приїхали о 5-й годині, 24 хвилині і були 494 та 495 в черзі”, – розповів киянин Олександр.

“О 8-й приїхала сюди, у черзі 1231”, – сказала киянка Олександра.

Людей усередину запускають групами, у разі повітряної тривоги відділення зачиняють, а всіх просять спустися у підземку. Чому хочуть придбати марку – мотивація в кожного різна. 

“Є всі марки, і хочу зібрати повну колекцію, ми прийшли трохи зараніше, зараз мабуть, стоїмо вже другу годину”, – пояснює киянка Ольга.

“Купую просто для себе і для своїх друзів і для людей, які допомогли моїй родині у Польщі”, – каже киянин Максим. 

До того ж черга тут не одна. Ті, хто придбав, ще й стояли, аби погасити конверт першого дня. 

А ось презентували марку символічно біля згорілої техніки окупантів. Тут зробили інсталяцію із трактором та урочисто погасили перші примірники. 

“Мені дуже приємно, що ці марки – вони дійсно надихають, ці марки дають мільйонам людей позитивний настрій, якого так іноді бракує сьогодні”, – розповів гендиректор “Укрпошти” Ігор Смілянський.

На презентації, крім гендиректора “Укрпошти”, був фронтмен гурту PROBASS ∆ HARDI Артем Ткаченко. Саме вони написали однойменну пісню, яка стала хітом під час повномасштабного вторгнення. Однак сама композиція була створена торік. 

“Просто хлопці, просто з міста Кременчука, просто зробили трек, вони хотіли зробити електронний етно-саунд репрезент, просто коли ти приїжджаєш до іншої країни як діджей. Люди слухали і розуміли, звідки цей діджей приїхав”, – сказав фронтмен гурту PROBASS ∆ HARDI Артем Ткаченко.

Голосом “Доброго вечора, ми з України” є учасник ще одного гурту – “Даха Браха”. Вони теж в онлайн-режимі долучилися до спецпогашення. 

Тоді фраза прозвучала як початок концерту ще у 2014 році, а зараз це частина народної культури. 

Усього випустили 5 мільйонів марок. Щоправда, ціна різниться: якщо за лист звичайних примірників треба віддати 108 гривень, то за міжнародні – понад 300. Крім відділень “Укрпошти”, купити марку “Доброго вечора, ми з України” можна на сайті оператора, або на інтернет-платформах партнерів. 

Софія Норенко. Микола Чеботарьов. “5 канал”

Нагадаємо, раніше у Києві вилаштувалась довжелезна черга за новою маркою від “Укрпошти” “Русскій воєнний корабль всьо!”

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *