стрєлков прогнозує “революційну ситуацію” після “серйозної поразки” російської армії

Він вважає, що мо рф не діє у питанні зміцнення угруповання в Україні

стрєлков прогнозує до осені “революційну ситуацію” після “серйозної поразки” російської армії. Про це він пише у своєму Телеграм-каналі.

“У мене виникло відчуття, що в Кремлі чомусь вирішили, що російська федерація зможе без особливої ​​шкоди протягом кількох років “пограти в Україні у свій В’єтнам”, типу – “українські війська майже залишили Сіверськ” (вже майже два тижні щодня “залишають”) і “нашими військами зайнята половина Новолуганського, ведеться зачистка Вуглегірської ТЕС” (теж тиждень уже) – достатні для підтримки в населення і (ймовірно) у президента враження, що “все йде за планом, ось-ось ворог буде розбитий”, – заявив стрєлков.

Він вважає, що мо рф не діє у питанні зміцнення угруповання в Україні: “Просто тупо чекає. І мені давно вже здається, що чекає цілком зрозуміло: коли укро-армія, нарешті, виявиться здатною завдати рф серйозних поразок. Щоб, напевне, на їхньому фоні вже до осені спровокувати “революційну ситуацію”.

“Тепер “Мукден” не за горами. Очевидно. Сили ворога повільно, але упевнено зростають. А наші сили – також повільно, але настільки ж постійно зменшуються без нормального підживлення серйозними свіжими резервами (які ніхто не готує – тому що немає з чого і немає з кого). Одного разу чаша терезів різко хитнеться на користь ворога”, – додав стрєлков.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *