“Судом” над українськими полоненими в Маріуполі росія відріже себе від будь-яких переговорів – Зеленський

Це мерзенне судилище

Показове “судилище” російських окупантів над захисниками України, яке агресори планують провести в тимчасово окупованому Маріуполі, стане тією межею, за якою будь-які розмови з росією стануть неможливими – про це у вечірньому зверненні 21 серпня повідомив президент України Володимир Зеленський.

“Зараз у засобах масової інформації достатньо повідомлень про те, що в Маріуполі готують декорації для абсолютно гидкого й абсурдного судилища над українськими захисниками – над нашими воїнами, які в полоні в окупантів. Хай там що собі думають окупанти, хай що планують, реакція нашої держави буде абсолютно зрозумілою. Якщо це мерзенне судилище відбудеться, якщо наших людей у порушення всіх домовленостей, міжнародних правил заведуть у ці декорації… Це буде тією лінією, за якою будь-які переговори неможливі. росія сама себе відріже від переговорів. Не буде більше розмов. Наша держава все сказала”, – сказав глава держави.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/V_Zelenskiy_official/2962″]

Нагадаємо, за даними ГУР, 24 серпня окупанти можуть провести теракт під час судилища над українськими героями в Маріуполі.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *