“Такими темпами легко докотитися і до того, що за грати кидатимуть за пости і лайки” – заява “Європейської Солідарності”

Партія вже не раз заявляла, що не має жодного стосунку до так званої “багатомільйонної ботоферми”

Зранку 23 серпня СБУ провела обшук у приватному помешканні фізичної особи-підприємця, який має прозору офіційну угоду щодо підтримки “Європейської Солідарності” в соціальних мережах. 
 
Партія вже не раз заявляла, що не має жодного стосунку до так званої “багатомільйонної ботоферми”, яку нібито виявила і “знешкодила” Служба, і яку тепер влада використовує для дискредитації “ЄС” та її керівництва. І не потребує ботів, бо має кількамільйонну групу ідейних прихильників у реальному житті і в соцмережах.

“Взявши під тотальний контроль телебачення, викинувши з ефіру незалежні патріотичні канали, перетворивши фінансовані з бюджету “Раду” та Суспільне на мегафон монобільшості, плодячи анонімні ТГ-канали через російський месенджер, влада цькує всіх, хто їм не до вподоби. Влада намацує технології, як обмежити свободу слова у Facebook, Instagram, TikTok після того, як поклала їй край на ТБ”, – йдеться у заяві.

За словами представників партії, такими темпами легко докотитися і до того, що за грати кидатимуть за пости і лайки. Але ж Україна не для того воює з росією, щоби хтось будував росію всередині України. Політика влади в царині свободи слова навіть в умовах воєнного стану має відповідати статусу України як кандидата в члени Європейського Союзу, відповідати принципам верховенства права, законності і свободи слова.

“СБУ має полювати не за тими, на кого влада має зуб. Замість того, щоб влаштовувати провокації проти політичної сили, тисячі членів якої воюють на фронті та є учасниками волонтерського руху, СБУ має ловити навідників та корегувальників вогню, боротися з реальною “п’ятою колоною”, яка, на жаль, окопалася і всередині самої Служби і завдала великої шкоди країні, особливо у перші дні війни”, – йдеться у заяві.

За словами партійців, не виключено, що саме недобитки зрадників у самій Службі і є натхненниками політичної провокації, спрямованої на підрив внутрішньополітичної єдності, так необхідної для протидії російській агресії.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *