Триває ДНК-експертиза: Україна змогла повернути тіла 54 загиблих в Оленівці українських захисників

Тіла вдалося повернутися внаслідок складних переговорів

Тіла 54 загиблих в Оленівці українських захисників повернули додому. Нині триває ДНК-експертиза. Про це повідомили в Мінреінтеграції.

Тіла вдалося повернутися внаслідок складних переговорів і за посередництва Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Нагадаємо, окупаційна “влада” в Маріуполі проводила підготовку до показових процесів і можливих розстрілів українських військовополонених захисників “Азовсталі”.

Полк “Азов” вважає, що удар по колонії, де перебували українські військовополонені, є актом публічної страти, який росія здійснила через безкарність.

Як повідомляв 5.ua, Україна розпочала процедуру повернення тіл загиблих полонених в Оленівці Донецької області.

Нагадаємо, інститут вивчення війни (ISW), реагуючи на вбивство українських військовополонених в Оленівці, зазначає, що пошкодження від пожежі не притаманні принципу роботи HIMARS.

Як повідомляв 5.ua, російські окупанти опублікували прізвища поранених та загиблих полонених, які постраждали внаслідок атаки рашистів на колонію в Оленівці. 

Також, російське посольство в Британії продовжує показувати рівень рашистської дипломатії на весь світ. На цей раз вони на своїй сторінці в Twitter закликали стратити українських військовослужбовців полку “Азов”, які перебувають у російському полоні.

Нагадаємо, СБУ перехопила телефонні розмови, в яких окупанти підтверджують, що саме російські війська винні у вибуху в колонії окупованої Оленівки.

Читайте також: Білецький оголосив “полювання” на причетних до масового вбивства полонених в Оленівці.

Як повідомляв 5.ua, Генштаб ЗСУ підтвердив, що російські окупанти здійснили прицільний навмисний артилерійський обстріл колонії в Оленівці. 

Дивіться відео за темою: Страта в Оленівці: росіяни вбили полонених азовців 

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *