Тікай, русня, тікай! – марафон “Незламна країна” (Відео)

Дивіться 17 серпня о 9:25 на “5 каналі”

Тікай, русня, тікай! – марафон “Незламна країна”

Дивіться у середу, 17 серпня, о 9:25 на “5 каналі”.

Тисніть плеєр і “Створити нагадування”, щоб отримати сповіщення про початок ефіру:

Нагадаємо, ранок вівторка виявився вкрай неспокійним для окупантів через масштабні вибухи на складі боєприпасів біля Джанкоя в Криму. У МВС підтвердили, що горить також одна із трансформаторних підстанцій. За даними Рефата Чубарова, вже через пару годин після вибухів у бік Керченського мосту висунулися тисячі громадян рф.

За даними нардепа Олексія Гончаренка, після удару по Джанкою більше немає залізничного сполучення між Кримом та окупованим півднем України. Також стало відомо, що в районі міста окупантами саме проводилося розвантаження великої кількості техніки: 17 ББМ, 10 САУ “Гвоздика”, 7 САУ “Мста-С”, двох САУ “Півонія”, трьох РСЗВ БМ-21 “Град”, а також боєприпасів.

У мережу викладають відео, як дороги Джанкойського району всипані боєприпасами зі складу росіян. За даними The New York Times, “бавовну” на складах рашистів у Криму організував елітний військовий український підрозділ 

Крім того, через кілька годин після вибухів у Джанкої стало відомо про чорний дим над авіабазою під Сімферополем. За даними Bellingcat, на цій авіабазі розміщувалися 24 російські бойові літаки.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *