Удар рашистів по будинку в Дніпрі забрав життя 40 людей, зокрема 3 дітей (Відео)

Завали намагаються розібрати якомога швидше, адже вже майже не залишилось надії знайти когось живим

Рятувальники продовжують розбирати завали зруйнованої рашистами багатоповерхівки в Дніпрі. Прогнозували закінчити роботи минулої ночі, однак вони тривають і досі – уже понад 40 годин.

Станом на 12:20 у Дніпрі загинуло 40 осіб, з них деблоковано 37 осіб (у тому числі 3 дитини) та знайдено 3 фрагменти людських тіл (передані для ідентифікації). Врятовано 39 осіб, із них 6 дітей, травмовано 75 осіб, із них 14 дітей, розшукується 30 осіб, повідомили в ГУ ДСНС.

Завали намагаються розібрати якомога швидше, адже вже майже не залишилось надії знайти когось живим. До розборів залучили вже важку техніку.

З учора люди почали приносити на зупинку біля місця трагедії дитячі іграшки, лампадки, квіти. Крім того, люди приносять одяг, їжу, взуття для потерпілих. 

Нагадаємо, російські терористи поцілили ракетою у житловий будинок у Дніпрі 14 січня. Унаслідок чого був знищений цілий під’їзд багатоповерхівки. Туди влучила російська ракета Х-22. Загалом 72 квартири зруйновані вщент, а більш як 250 – сильно пошкоджені. Про це в етері марафону “Незламна країна” на “5 каналі” повідомив нардеп Дніпропетровської облради.

“Ми ще не знаємо долю всього цього будинку, бо потрібно буде працювати технічним комісіям, експертним групам, чи можливо в подальшому експлуатувати цей старий будинок. У ньому, нагадаю, було 18 під’їздів. Який стан конструктивних елементів і наскільки буде безпечно в ньому проживати – це питання часу і це питання, на які ми отримаємо відповіді тільки після експертних вишукувальних робіт”, – наголосив Максим Курячий.

Дивіться також відео: Свідчення тих, хто вижив, і пошук людей із кінологами: як пройшов 2 день рятувальної операції у Дніпрі

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *