Українська авіація на півдні завдала 8 ударів по окупантах: ліквідовано техніку, склади і 35 російських орків

Ситуація на південнобузькому напрямку динамічна, напружена, але цілком контрольована українськими військовими

35 окупантів, самохідну гаубицю та 11 одиниць військової техніки знищили захисники півдня протягом минулої доби. За даними Оперативного командування “Південь”, ситуація на південнобузькому напрямку динамічна, напружена, але цілком контрольована українськими військовими.

“Ворог продовжує ведення оборонних дій, тримаючись за відступні рубежі. Після зазнаних втрат особовий склад 34-ї окремої мотострілецької бригади окупаційних військ відмовляється йти в бій. Надвечір ворог завдав авіаційний удар відчаю в район Потьомкиного. Без наших втрат, боягузливо ретирувався”, – зазначили в ОК “Південь”.

Водночас українські авіатори протягом бойового дня нанесли 8 ударів по ворожих позиціях і запасах. Бомбардувальниками та літаками штурмової авіації відпрацьовано 5 ударів, а гелікоптерними парами – 3. Завдано ураження по п’ятьох опорних пунктах і двох складах боєприпасів у Скадовському та Бериславському районах Херсонщини, а також по місцю скупчення ворожого особового складу на Миколаївщині.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *