Українські дівчата плюватимуть на собачі могили рашистів – Данілов жорстко відповів російській пропагандистці симоньян (Відео)

Пропагандистка говорила про спільне майбутнє українців та росіян

Українські чорноброві Оксани плюватимуть на могили російських окупантів. Такими словами секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов прокоментував слова російської пропагандистки маргарити симоньян. 

Раніше симоньян в своєму Twitter писала про так зване спільне майбутнє росіян і українців. Олексій Данілов у себе у Facebook дуже чітко окреслив те саме майбутнє. 

“Наші чарівні Оксани плюватимуть на собачі могили ваших чоловіків, які лежатимуть зі звернутими шиями або без них, зі скляними від застиглого навіки страху очима, намилувавшись красою української землі. Ми вас хочемо привітати з єдністю – тих, хто вже в чорних целофанових пакетах, і тих, хто до них збирається!” – написав Данілов.

Нагадаємо, що на Донбасі російський пропагандист Семен Пегов підірвався на міні

Нагадаємо, у тимчасово окупованому рф Херсоні був ліквідований кремлівський пропагандист Олег Клоков. Під час ракетного удару ЗСУ він перебував у мікроавтобусі, який було викрадено в українських журналістів.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *