Українські захисники показали, як заходили у Херсон – відео (Відео)

На відео українці дякують бійцям за звільнення міста від окупантів

Українські військові показали, як заходили до Херсону, який нещодавно повернувся під контроль ЗСУ. Відповідне відео бійці опублікували в мережі. Про це повідомили на Facebook-сторінці 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.

На відео українці дякують бійцям за звільнення міста від окупантів, з українськими прапорами вони вигукують “слава ЗСУ”, “дякуємо”, “Херсон – це Україна” та фотографуються з бійцями.

Нагадаємо, у п’ятницю, 11 листопада, російські окупанти заявили, що підірвали Антонівський міст після відведення своїх військ на лівий берег Дніпра.

Нагадаємо, 9 листопада міністр оборони рф сергій шойгу наказав почати виведення російських військ з правобережної частини Херсонщини.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що лише протягом доби біля Херсона взято під контроль 12 населених пунктів. А його американський колега Залужного генерал Марк Міллі заявив, що вже є свідчення відступу росіян. А президент США Джо Байден вважає, що заява москви про відступ із Херсона очікувана і свідчить про проблеми в збройних силах рф.

Президент Володимир Зеленський у своєму зверненні наголосив, що ворог не робить нам “подарунків” – Україна сама все виборює. За даними Генштабу ЗСУ, нині в Херсоні окупанти припинили так звану евакуацію населення через відсутність охочих.

Дивіться також відео на тему:

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *