Українські морпіхи захопили в полон 11 російських окупантів

Серед захоплених рашистів є офіцер

Минулої доби, 31 липня, морські піхотинці ВМС ЗС України в бою захопили у полон 11 російських окупантів. Про це повідомили у ВМС ЗСУ.

“Військовослужбовці військових частин та підрозділів Командування морської піхоти Військово-Морських сил Збройних сил України у складі угруповань продовжують давати гідну відсіч агресору”, – мовиться в повідомленні.

Зазначається, що внаслідок успішних контрнаступальних дій на Херсонському напрямку українські воїни захопили в полон 11 військовослужбовців російських окупаційних військ. Серед них 1 офіцер, 1 прапорщик та 9 мобілізованих так званої “днр”.

Окрім того, підрозділами артилерії ВМС протягом вчорашньої доби було знищено 1 ворожу БМП, понад 20 осіб особового складу було ліквідовано чи поранено.

“окупантам, які потрапили в полон, пощастило, адже Україна дотримується норм міжнародного права. Усі полонені передані до відповідних компетентних органів”, – наголосили в командуванні ВМС.

Нагадаємо, протягом попередньої доби ЗСУ “денацифікували” приблизно 200 російських військових. Окрім того, знищили 5 російських танків, 16 артсистем, 7 ББМ та 1 безпілотник.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *