Укрзалізниця призначає додаткові потяги для пересадки пасажирів до Львова

Про це інформує в телеграмі Укрзалізниця.

Пасажири потягів №4/3 Запоріжжя — Ужгород та №17/18 Харків — Ужгород, які 24 листопада прямуватимуть лише до Львова, зможуть пересісти на додатковий поїзд №295/296 Львів — Ужгород, який відправиться сьогодні о 23:30.

Також українці, які їдуть на поїзді №6/5 Запоріжжя — Рахів, який також прямуватиме лише до Львова, зможуть пересісти на поїзд №205/206 Львів — Рахів, який відправиться сьогодні о 23:50.

"Всі квитки пасажирів дійсні, робити обмін або купувати нові не потрібно", – наголосили у відомстві.

Удень 23 листопада РФ завдала масованої атаки по Україні. На Дніпропетровщині та Полтавщині працювала ППО. Проте окупанти влучили в об’єкт інфраструктури та двоповерховий будинок у Києві, також росіяни обстріляли житловий будинок у Вишгороді. 
По всій Україні почалися перебої з електропостачанням. Місто Хмельницький повністю залишилося без електроенергії. У Харкові через відсутність електропостачанням зупинився метрополітен та весь електротранспорт. Також через ворожу атаку на Заході України виникли перебої з електропостачанням. 
Станом на 19:30 із затримками понад годину рухалися 22 потяги.
Вже ввечері в різні куточки України почали подавати електропостачання, зокрема в Одесу, Київ, Львів, на Волинь, Київщину, Миколаївщину, Дніпропетровщину, Хмельниччину й інші. Про стан відновлення енергопостачання в регіонах детально розповів президент Зеленський.
24 листопада у Генштабі Збройних Сил України уточнили, що 23 листопада російські окупаційні війська випустили 67 крилатих ракет та до 10 ударних БПЛА "Ланцет". 51 ракету та 5 зазначених безпілотників Сили оборони України збили.
Станом ранок 24 листопада 95 потягів Укрзалізниці продовжують рух, проте 81 з них затримується.  
Сьогодні Укрзалізниця зменшила кількість потягів внаслідок обстрілів нашої енергетичної інфраструктури російськими загарбниками 23 листопада.

Стежте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb

https://espreso.tv/ukrzaliznitsya-priznachae-dodatkovi-potyagi-dlya-peresadki-pasazhiriv-do-lvova

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *