“Усі бачили, як це працює”: Україна запускає створення флоту морських дронів – Зеленський (Відео)

Після засідання Ставки – глава держави анонсував хороші новини щодо ППО та ПРО

Найближчими тижнями очікуємо хороших новин щодо протиповітряної та протиракетної оборони України.

Про це заявив Володимир Зеленський після чергового засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

За його словами, Україна продовжує співпрацю з партнерами, щоб отримати більше танків, броні та артилерії для наших захисників. Водночас, у своєму зверненні анонсував, що Україна уже наступного тижня розпочне збирати кошти на створення флоту морських дронів. Прокоментував президент і заяви іранських дипломатів.

“Найближчими тижнями очікуємо хороших новин щодо ППО та ПРО для України. До речі, сьогодні з’явилось повідомлення з Ірану від офіційних представників. Там вирішили визнати, що все ж таки постачали дрони для російського терору. Але і в цього визнанні вони збрехали. Ми щодобово збиваємо по 10 дронів. Там же кажуть, що дали росії трішки й перед повномасштабним вторгненням“, – зауважив глава держави.

І додав: “Наступного тижня запустимо ще один фандрейзинговий напрямок – будемо акумулювати кошти для флоту морських дронів. Думаю, абсолютно кожен розуміє, що це і для чого це. І впевнений, що мільйони людей підтримають і такий напрямок у нашій обороні. Як це працює – всі вже бачили. І це тільки для захисту нашої, нашої морської акваторії, на чуже ми не претендуємо”.

Дивіться також відео:

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *