У вересні в український полон потрапило понад 400 рашистів – Бутусов (Відео)

За словами Бутусова, серед полонених є й цінні російські офіцери

Лише у вересні до полону до українських військових потрапило понад 400 російських військових. Про це в ефірі телемарафону “Незламна країна” на “5 каналі” розповів журналіст, головний редактор видання “Цензор.нет” Юрій Бутусов.

“Наскільки мені відомо, в полон взято понад 400 російських військовослужбовців. Обмінний фонд продовжує поповнюватися. Це тільки у вересні взято в полон понад 400. Продовжує поповнюватися обмінний фонд і зараз. Звичайно, серед полонених є дуже важливі для росіян люди. Є старші офіцери – підполковники, майори, є пілоти російської авіації дуже цінні. У росії дефіцит льотних кадрів, і вони дуже важливі для обміну. Є спецпризначенці, яких росіяни теж намагаються у першу чергу виміняти. Тому, звичайно, обмінний фонд поповнюється кількісно, але й поповнюється якісно”, – зазначив Бутусов.

Також він розповів, що найбільше на боєздатність російської армії впливають втрати командування у ланці “рота – батарея”. За його словами, близько 1300 російських офіцерів було знищено в Україні.

Читайте також: Ситуація на Херсонщині: “кадирівцям” наказали вогнем зупиняти відступ росіян, тим часом 12 рашистів здалися в полон ЗСУ

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *