У Верховній раді з’явився новий народний депутат

У пресслужбі ЦВК зазначили: результати засідання комісії

Нещодавно, стало відомо, що у Верховній раді з’явився новий народний депутат від партії “Слуга народу”. У пресслужбі ЦВК зазначили: результати засідання комісії. Про це повідомляє “РБК-Україна” з посиланням на Центральну виборчу комісію.

“Комісія визнала Артема Михайлюка таким, який не набув депутатського мандата та визнала Валентину Короленко обраною народним депутатом (№145 у виборчому списку партії “Слуга народу”)”, – мовиться в повідомленні.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *