У КМДА закликали жителів столиці не ігнорувати сигналів тривоги в День Незалежності

Також, з 22 по 24 серпня громадський транспорт в Києві курсуватиме до 21:00

Столична влада просить містян бути особливо пильними цього тижня через можливу загрозу обстрілів з боку росії. Киян закликають дотримуватися заходів безпеки, не ігнорувати сигналів повітряної тривоги та користуватися захисними спорудами та укриттями.

Зазначається, що в найближчі дні можливі загрози завдавання російськими військами ракетно-бомбових ударів по центрах прийняття рішень, військових об’єктах та об’єктах оборонної промисловості, критичної інфраструктури, а також розташованих поруч житлових масивах і об’єктах, що забезпечують життєдіяльність населення під час відзначення Дня Державного прапора і Дня Незалежності України.

“Цьогоріч Україна відзначатиме річницю Незалежності в умовах воєнного стану і під загрозою можливих обстрілів. Проведення масових заходів заборонено, адже ворог – непередбачуваний, ми маємо бути готові до будь-якого сценарію, та передусім мусимо подбати про безпеку. Закликаємо містян бути особливо пильними цього тижня. Будь ласка, за перших сигналів тривоги одразу прямуйте в укриття, уникайте масових скупчень людей, будьте особливо відповідальними щодо дотримання комендантської години! Пам’ятайте: ці прості правила та заходи безпеки допоможуть зберегти життя вам та вашим близьким”, – сказав перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Також, з 22 по 24 серпня громадський транспорт в Києві курсуватиме до 21:00.

Нагадаємо, Кім повідомив, як житиме Миколаїв 23-24 серпня.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *