У Меджлісі розповіли, хто активно виїжджає з Криму після вибухів на російській авіабазі (Відео)

Українці чекають на ЗСУ у Криму

Наразі з Криму активно виїжджає 4 категорії людей. Серед них відпочивальники, ті, хто переїхав до Криму на постійне місце проживання, росіяни, які підтримують війну росії проти України, та українці, які переживають, щоб їхні діти не потрапили до лав російської армії.

Про це в етері марафону “Незламна країна” на “5 каналі” повідомив член Меджлісу кримськотатарського народу Ескендер Барієв.

“Ті, хто приїхав відпочивати, вони стали активно виїжджати не тільки з Сакского району, а й з інших районів Криму. У них паніка, і, на мій погляд, це добре. Вони повинні розуміти, що вони незаконно приїхали у Крим. Цього року відпочивальників  дуже мало у порівнянні з іншими роками, тому що порушена логістика – немає літаків до Криму. Вони приїжджають або автівкою, або залізничним транспортом через Керченський міст”, – повідомив Барієв.

Окрім того, він наголосив, що у нього є інформація про те, що українці чекають на ЗСУ у Криму.

Нагадаємо, 9 серпня в Новофедорівці на території тимчасово окупованого Криму лунали вибухи в районі військового аеродрому рашистів. Відстань до позицій ЗСУ звідти становить понад 200 км. 

Окупаційна влада тимчасово захопленого Криму злякалася і оголосила про продовження високого рівня терористичної загрози на півострові до 24 серпня.

На всі ці події відреагували у Міноборони України, потроливши рашистів. А в окупованому Криму виникла паніка – з’явилося відео затору біля Керченського мосту.

У Генштабі ЗСУ повідомили, що внаслідок вибухів на російській авіабазі були знищені щонайменше 9 ворожих літаків.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *