У Миколаєві рашистська ракета вдарила по АЗС та підприємству: які наслідки атаки – сюжет (Відео)

Декілька ворожих ракет впали в житлових мікрорайонах

Ракетна атака на Миколаїв. Після двох днів відносного затишшя ворог вночі знову вгатив по місту. Близько третьої ночі у двох районах розірвалися сім ракет. На цей час відомо про одного постраждалого.

Тракторець засипає вирву, яка утворилася на місці прильоту ворожої ракети. Каміння, скло, гілки, уламки заліза були розкидані по тротуарах і дорогах. Від самого ранку комунальники зачищали територію для проїзду транспорту.

“Щоб прискорити відкрити рух транспорту на цій ділянці, дві бригади ЕЛУ автодоріг та три одиниці техніки задіяні для прибирання цих наслідків”, – сказав в.о. директора КП “ЕЛУ-Автодоріг” Денис Барашковський.

Рашистська ракета впала на території автозаправної станції. Ємність зі скрапленим газом дивом вціліла, інакше наслідки могли бути гіршими. Пошкоджена сама заправка, побутові помешкання та частина мийного комплексу. Охоронець, який перебував вночі на чергуванні, не постраждав. За два десятки метрів від прильоту ракети розташоване підприємство з виготовлення сонячних панелей. Вибуховою хвилею вибило дев’ять вікон і пошкодило кабінети на другому поверсі.

“Це ву нас виставкова зала була, є вона і буде, постраждала підвісна стеля, вікна, стеля. І така картина в кожній кімнаті. Багато руйнувань в офісі, але найголовніше – всі цілі та живі”, – запевнив директор підприємства з виготовлення сонячних панелей Дмитро Колосовський.

Ще декілька ворожих ракет упали в житлових мікрорайонах. Пошкоджена багатоповерхівка та з десяток приватних будинків.

“З самого ранку обходимо домівки, які постраждали на місці вибуху, роздаємо плівку, також видаємо брезент. Ми ведемо перепис, складаємо акти для людей, щоби вони могли отримувати”, – підсумував начальник комунального управління адміністрації Центрального району Миколаєва Олександр Пилипенко.

За інформацією військової комендатури оборони Миколаєва, окупанти обстріляли місто з перероблених зенітно-ракетних комплексів С-300. Ймовірність ракетних атак залишається високою, тож військові закликають містян не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Наталія Приходько, Миколаїв, “5 канал”

Читайте також: росіяни вдарили по Харкову, обстріляли один із найбільш населених районів міста – є загиблі, поранених уже 23 (оновлено) 

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *