У Міноборони відреагували на обвинувачення щодо закупівлі харчів для військових за завищеними цінами (Відео)

У відомстві буде проведено внутрішню перевірку

У Міністерстві оборони заявили, що поширена напередодні інформація щодо закупівлі продуктів для військовослужбовців за завищеними цінами, розповсюджується з ознаками маніпулювання та вводить в оману. Про це повідомили у пресслужбі відомства, передає “5 канал”.

“…Міністерством у встановленому законом порядку здійснюється закупівля відповідних послуг. Відомості щодо змісту закупівель послуг харчування, які набули поширення в публічному просторі, розповсюджуються з ознаками навмисних маніпуляцій та вводять в оману. Міністр оборони Олексій Резніков вчора особисто звернувся до Голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександра Завітневича з проханням невідкладно провести засідання Комітету та заслухати вичерпну інформацію щодо порядку, обставин та результатів закупівлі послуги харчування військовослужбовців на 2023 рік за участі представників НАБУ та ДБР”, – сказано у повідомленні.

Зазначається, що Міноборони готує матеріали до Служби безпеки України з метою проведення розслідування щодо поширення завідомо неправдивих відомостей, які наносять шкоду інтересам оборони в особливий період.

“Стосовно процесу та результатів закупівель послуги харчування буде проведено внутрішню перевірку. У випадку виявлення порушень в діяльності посадових осіб Міноборони вони нестимуть відповідальність згідно закону”, – додається у повідомленні.

Читайте також: Міноборони закуповує для тилових частин харчі по завищеним у 2-3 рази цінам – документ 

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою: Не дуже розбиралась у зброї? Міністерка оборони Німеччини подала у відставку

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *