У місті тільки почало з’являтися світло: рашисти обстріляли енергетичну інфраструктуру Херсону (оновлено) (Відео)

Енергетичну систему лагодили два тижні

Пообіді у неділю, 27 листопада, окупанти поцілили в лінії електропередач, що живлять Херсон. Про це у своєму Telegram написав очільник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

“Наші енергетики зробили неможливе. Всього через два тижні після звільнення Херсона у місті почало з’являтися світло. Це при тому, що росіяни практично знищили енергетичну інфраструктуру міста. Вчора поетапно почали підключати до електропостачання побутових споживачів. Близько 5% херсонців уже мали світло в своїх оселях. Тим часом російські окупанти продовжують нищити енергетичну інфраструктуру Херсона. Щойно рашисти поцілили в лінії електропередач, які живлять місто. Фахівці “Херсонобленерго” вже працюють над їх відновленням”, – зазначив він.

Оновлення. Як повідомив очільник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич, електромережі, пошкоджені російськими обстрілами, полагоджено менш ніж за пів години.

“Повернули світло в оселі херсонців, яких вчора підключили до мережі. До того ж подали напругу по високовольтних лініях на 150 кВ. Фахівці працюють, аби повернути світло в домівки херсонців”, – запевнив він.

Як повідомляв 5.UA, на Херсонщині рашисти обстріляли гуманітарну точку під час роздачі хліба.

Читайте також: Справжня “російська культура”: музеї Херсона повністю розграбовані – Офіс президента

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *