У “Повернись живим” пообіцяли незабаром “бавовну в Москві” – із ГУР роблять новий проєкт (Відео)

Проєкт вже на 100% законтрактовано

Фонд “Повернись живим” разом із Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України готують проєкт з пілотною назвою “Бавовна у Москві”. Про це волонтери розповіли у понеділок, 17 жовтня, у себе в Facebook.

Як повідомляється, відповідна робота триває вже два місяці. У чому полягає суть проєкту, не розкривається, однак зазначається, що він пов’язаний “з роботою на дальні дистанції”.

“Проєкт вже на 100% законтрактовано. Докладнішу інформацію про нього ми надамо пізніше”, – пообіцяли у фонді.

Тим часом відомі волонтери Сергій Притула та Сергій Стерненко зібрали понад 352 млн гривень на закупівлю дронів-камікадзе RAM II з наземними станціями для відплати за удари рф по критичній інфраструктурі України.

Як повідомлялося, вранці 17 жовтня росіяни атакували дронами-камікадзе іранського виробництва та ракетами низку об’єктів на території України, зокрема і Київ.

Як повідомлялося, у понеділок вранці, 17 жовтня, російські терористи атакували Київ дронами-камікадзе. Чотири влучили в об’єкти інфраструктури, один із них – у житлову багатоповерхівку.

Раніше стало відомо, що у столиці перекрито дорожній рух між Хрещатиком і цирком. Там гасять пожежу в офісній будівлі, яка загорілася після ранкового “прильоту”.

Після удару по житловому будинку в Києві відомо про чотирьох загиблих, чотирьох постраждалих і 19 врятованих. Зокрема двоє із загиблих – молода пара, жінка була вагітною

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться відео за темою:

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *