У росії є хороші військовослужбовці, проте більшість з них мертві – міністр оборони Британії

Воллес наголосив: ЗСУ мають 300 тисяч одиниць зимового спорядження, тоді як росіяни погано екіпіровані

Українська армія мусить продовжувати контрнаступ узимку, щоби скористатися перевагою над окупантами. Таку думку озвучив міністр оборони Великої Британії Бен Воллес у коментарі виданню Дейлі Біст. Він відвідав базу на півдні Англії, де тренуються українці.

Воллес наголосив: ЗСУ мають 300 тисяч одиниць зимового спорядження, тоді як росіяни погано екіпіровані, ненавчені та деморалізовані. Тож в інтересах України зберегти темпи наступу. Тим паче більшість досвідчених російських загарбників уже мертві – додав чиновник.

Цю інформацію підтверджує і британська розвідка. Звітують: більшість мобілізованих на Росії непридатні до служби через стан здоров’я. Їх відправляють на фронт без належного спорядження і підготовки.

На смерть кидають людей із серйозними хронічними захворюваннями. Багато резервістів загинули під артобстрілами, коли копали систему траншей у районі Сватового. Великі втрати серед мобілізованих росіян і поблизу Бахмута.

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що в армії рф є якісні військовослужбовці, проте більшість із них уже мертві, а росія “пхає в м’ясорубку” своїх військових, використовуючи величезну кількість артилерії.

“Тільки нація, яка не дбає про власний народ, може відправити 100 000 своїх людей на смерть, поранення або дезертирство”, – зазначив Воллес.

Нагадаємо, Генсек НАТО заявив, що початок зими в Україні “страхітливий” та пообіцяв Києву допомогу, щоби пережити холоди

Дивіться відео за темою: “Летюча газонокосарка”, або іранські дрони Shahed-136: що про них відомо

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *