У Харкові окупанти зруйнували пам’ятку архітектури: місто обстріляли близько 4-ї ранку – включення (Відео)

Внаслідок вибухів у Харкові постраждав 71-річний чоловік

У Харкові окупанти зруйнували пам’ятку архітектури. Місто обстріляли близько 4-ї години вдосвіта. За попередніми даними, гатили з протиповітряного комплексу С300. Харківська кореспондентка “5 каналу” Оксана Нечепоренко чула вибухи і зараз ми маємо з нею зв’язок, щоби почути про наслідки обстрілу. 

Вранішня ракета росіян поцілила в корпус одного з університетів. В результаті вибуху було зруйновано історичну будівлю – пам’ятку архітектури. Нею виявився сільськогосподарський університет. Також ракети розбили двоповерховий житловий будинок.

Унаслідок вибухів у Харкові постраждав один перехожий – 71-річний чоловік.

Вранішнім обстрілам росіяни піддали і Богодухів. Там прилетіло в цивільне виробництво, не пов’язане з військовими. В результаті влучання сталася масштабна пожежа. 

Загалом протягом доби окупанти обстрілювали три райони області. Було зафіксовано пожежі через обстріли. Пошкоджені житлові будинки, господарчі споруди, інфраструктура.

Інтенсивним артобстрілам піддалися і Циркуни. З РСЗО також обстріляли ТЕЦ у Чугуївському районі. 

Через обстріли в області загинули 2 людини. Ще 8 були госпіталізовані.

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *