У pф проводиться мобілізація медичного персоналу – ГУР МОУ

У повідомленні зазначається: російські шпиталі не здатні впоратися з наявною кількістю поранених орків

На росії проводиться мобілізація медичного персоналу. Про це повідомляє ГУР МОУ в Telegram.

У повідомленні зазначається: російські шпиталі не здатні впоратися з наявною кількістю поранених орків.

“pосійські шпиталі не здатні впоратися з наявною кількістю поранених окупантів, у рф проводиться мобілізація медичного персоналу. Велика кількість поранених у підрозділах зс рф, які залучені до ведення бойових дій в Україні, призвела до переповнення військових шпиталів на території рф. Виявилось, що їхня пропускна спроможність не розрахована на такий потік пацієнтів”, – написали в ГУР МОУ. 

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України розповіли, що це стосується фахівців майже всіх медичних спеціальностей.

“Також керівництвом країни-окупанта прийнято рішення про проведення мобілізації (в тому числі в москві) медичного персоналу. Це стосується фахівців майже всіх медичних спеціальностей, втім основна увага приділяється хірургічного персоналу. Зазначені заходи проходять без широкого розголосу в ЗМІ та серед громадськості”, – зазначили в повідомленні.

[social type=”telegram” url=”https://t.me/DIUkraine/971″]

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *