“Фейк побєди” і стрінги путіна: чому дєди брехали – “Історія для дорослих” (Відео)

Дивіться 15 жовтня о 20:00 на “5 каналі”

Слава Україні! Це Історія для дорослих.

Сьогодні поговоримо про прапор перемоги. Під час українського контрнаступу вересня 2022-го ми їх побачили багато – у десятках звільнених міст і сіл.

І милих оку картин скидання ворожих знамен – було достатньо. Аж ось ми помітили одну аномалію… Що, це – знову воно? Так, воно. Путінський фетиш, неосталінська плащаниця, фейкова хоругва, іншими словами – “знамя пабєди”. Прапор, начебто встановлений солдатами 150-ї Ідрицької дивізії на даху – начебто взятого Райхстагу у 1945-му.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Чим далі, тим чіткіше ми розуміємо, що побєдобєсіє на росії путін замутив з одною-єдиною метою – пояснити своєму плебсу напад на Україну. Він же тут з уявними нацистами воює, як дєди? Тому “знамя побєди” приніс, і навіть 150-ту дивізію, яка брала Райхстаг – відродив із мертвих і кинув убивати українців.

Тому у відповідь ми розставимо крапки над “ї” та розкажемо, чому “знамя побєди” – фейк, взяття Райхстагу – фейк, і чому Сталін з Жуковим – ні про прапор, ні про 150-ту дивізію взагалі не згадували.

Дивіться у суботу, 15 жовтня, о 22:00 на “5 каналі”.

Тисніть плеєр і “Створити нагадування”, щоб отримати сповіщення про початок ефіру:

Нагадаємо, раніше ми розповідали про “ленд-ліз” у Другій світовій – і тепер: що змінилося і чи справді у війні це – панацея.

Дивіться також:

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *