Фронтмен гурту Kozak System відзначив День народження благодійним концертом – як це було (Відео)

Музиканти Kozak System півтори години виконували свої найпопулярніші композиції і зібрали чималу суму для військових

Б’ємо окупанта на всіх фронтах. І на культурному також. У столиці напередодні відбувся благодійний концерт гурту Kozak System. Саме так фронтмен колективу Іван Леньо вирішив відсвяткувати свій День народження.

Поблизу Золотих воріт зібралося близько тисячі шанувальників гурту. Леньо закликав їх жертвувати кошти на потреби Збройних сил України. Музиканти Kozak System півтори години виконували свої найпопулярніші композиції і зібрали чималу суму для військових.

“Відіграли вже кілька турів отакого вуличного благодійного формату і ми зрозуміли, що можна поєднати це святкування дня народження і ще зайвий раз зібрати друзів, людей, які люблять Kozak System, які люблять Україну, для того, щоб привітати і чергову скриньку наповнити тими донатами, які ми конвертуємо у щось корисне, наприклад у дрон”, – наголосив фронтмен гурту Іван Леньо.

“Настрій неперевершений, енергій просто …, що побажаю – перемоги, перемоги, перемоги! Слава Україні!” – побажав прихильник гурту Юрій.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Нагадаємо, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом. Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. Атаковані прикордонні підрозділи, деградувала ситуація на Донбасі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *