Фінал чемпіонату світу: стали відомі стартові склади команд – де дивитися гру

Матч розпочнеться о 17:00 у передмісті Дохи

Сьогодні, 18 грудня о 17:00 пройде фінал Чемпіонату світу з футболу між збірними Франції та Аргентини. Гра пройде на стадіоні “Лусаїл” в однойменному місті.

Стали відомі стартові склади на гру:

Франція: Уго Льоріс, Жюль Кюнде, Рафаель Варан, Дайо Упамекано, Тео Ернандез, Антуан Грізманн, Ор’єль Чуамені, Адріан Рабьо, Усман Дембеле, Олів’є Жиру та Кіліан Мбаппе.

Аргентина: Емільяно Мартінез, Хорхе Моліна, Крістіан Ромеро, Ніколас Отаменді, Маркос Акунья, Анхель ді Марія, Родріго Де Поль, Енцо Фернандез, Алексіс Мак Аллістер, Ліонель Мессі, Хуліан Альварез.

Пряма трансляція матчів в ефірах місцевих телеканалів Суспільного Мовлення, на сайті “Суспільне Спорт” та медіасервісі MEGOGO. Також доступна аудіотрансляція на Радіо Промінь.

Нагадаємо, 20 листопада в Катарі розпочався Чемпіонату світу-2022 з футболу. Команди поділені на 8 груп по 4 команди, на груповому етапі кожна команда зіграє з кожною. 16 найкращих команд за підсумками групового етапу вийдуть в плей-офф, фінал турніру пройде 18 грудня.

Підтримайте журналістів “5 каналу” на передовій.

Дивіться також відео за темою: Польща першою підтримала відсторонення рф від Чемпіонату світу з футболу – Валентин Щербачов

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *