“Хорошим росіянином” може бути тільки той, хто вб’є путіна – ексдепутат держдуми рф

За його словами, сьогодні в росіян є лишень один спосіб скинути владу, – робити це силовим методом

У росіян, щоб скинути владу путіна, є лише один сценарій – взяти до рук зброю. І “хорошим росіянином” може бути тільки той, хто вб’є путіна. Про це заявив російський опозиційний політик, ексдепутат держдуми Ілля Пономарьов в інтерв’ю українському журналісту Максу Назарову.

Він зазначив, що в росії момент протестів, таких, які були на українському Майдані чи російській Болотній площі, минув. За його словами, сьогодні в росіян є лишень один спосіб скинути владу, яка веде країну до загибелі, – робити це силовим методом.

“Проблема російських ліберальних ЗМІ в тому, що їм страшно про це сказати. Людям, які готові чинити опір, потрібне саме це послання – що боротися треба реально, силовим способом. Таких людей у ​​країні багато, вони не хочуть виходити на мирні мітинги, бо вважають, що це безглуздо і небезпечно. Вийти, добровільно сісти (у в’язницю) – навіщо?” – зазначив Пономарьов.

Також політик наголосив, що не вірить у поняття “хороший росіянин”.

“У країні, в якій 150 млн населення, хтось і знайдеться хороший. Але в тому розумінні, в якому про це говориться в Україні, – ні, не вірю. Для мене хороший росіянин, – це той росіянин, який уб’є путіна. Все інше – це перехідний стан. Україні немає сенсу взаємодіяти з “хорошими росіянами”. Вони ні для чого не потрібні. Тому що, якщо вони хороші, то вони й так на стороні України. Вони й так роблять те, що можуть для українців”, – наголосив Пономарьов.

Читайте також: У ЦРУ розповіли, скільки “гарматного м’яса” вже втратила росія у війні з Україною

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *