“Це було філігранно” – у ЗСУ підтвердили удари по Антонівському мосту в Херсоні

Речниця підтвердила, що ЗСУ звільнили Андріївку. Це сталося завдяки тому, що авіацією знищили опорний пункт ворога

Інформація, на яку всі так чекали, підтвердилась. ЗСУ вдарили по Антонівському мосту в Херсоні. Наші воїни це підтвердили. Інформацію розповіла в ефірі національного телемарафону речниця Сил оборони Півдня Наталя Гуменюк, інформує “24 канал”

“Робота нашої артилерії настільки делікатна та ювелірна, що більше спрямована на деморалізацію війська противника. Тому удари по Антонівському мосту були. Але вони були філігранні”, – сказала Гуменюк.

За її словами, наші сили тримають під вогневим контролем стратегічно важливі логістичні та транспортні шляхи. Вони для ворога мають критичне значення. Це не дає йому можливості маневрувати, підтягувати сили та боєприпаси. Також Гуменюк зауважила, що українська армія не руйнує інфраструктуру нашої країни, а плани ворога. Адже ми цінуємо все, що у нас є.

Крім того, речниця підтвердила, що ЗСУ звільнили Андріївку. Це сталося завдяки тому, що авіацією знищили опорний пункт ворога. Андріївку звільнили і закріплюються там. Так само і Лозове, де вже укріплені наші позиції. 

російські окупанти не стали навіть нічого виправдовувати своєю “бавовною”. Уже визнали, що ЗСУ знищили Антонівський міст. Рух мостом закрили.

Хоча раніше вони переконували, нібито їхня ППО збила ракети, якими атакували міст. Очевидно, щось пішло не так.

Тепер окупанти не матимуть шляхів для забезпечення свого угруповання. Їм буде непереливки, бо ЗСУ наближаються. 

Як повідомляв 5.UA, вранці 24 лютого росія розпочала повномасштабну війну проти України. По кількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська рф перейшли кордон під Харковом.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави були підняті за тривогою. Ворог почав інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході – українська армія дає відсіч російським військам. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки й оборони. Запроваджено воєнний стан. Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *